Nieuws Limburg Omnibeton en ACB maken kunstzinnige zitbank

Omnibeton en ACB maken kunstzinnige zitbank

Omnibeton en ACB maken kunstzinnige zitbank

Een team van designers die opereren via het collectief eN-Ne, hebben een ontwerp van de kunstenaar RafVerjans herontdekt en er een nieuwe hedendaagse invulling aan gegeven. Sit2Me is een betonnen zitbank die geproduceerd wordt door Omnibeton (Hasselt). Het resultaat is een object dat uit heel traditionele, robuuste materialen is gemaakt, maar door het ontwerp toch uitnodigt tot communicatie en dialoog. Bedrijven kunnen er een boodschap op aanbrengen.

sit2me_2a“De zitbank bestaat uit twee betonnen delen,” zegt Wouter De Preter van Omnibeton. “Op één zijde kan een persoonlijke of sociale boodschap geschreven worden door een partnerorganisatie. Door de complementaire tweezit er verbondenheid en interactie voelbaar.” De firma ACB uit Lummen is eveneens parnter in het project. Zij hebben de zitbanken behandeld met anti-graffiti-producten.

Sit2Me wordt slechts op 110 exemplaren gemaakt, en zal daarom een collectors item worden.
sit2me_3a

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Innoveren kan je leren…

Bedrijven die onvoldoende innoveren, lopen het risico om irrelevant te worden. POM Limburg nam dinsdag tijdens een event op de… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.