Nieuws Limburg Ondernemer houdt uitverkoop wegens ziekte

Ondernemer houdt uitverkoop wegens ziekte

Ondernemer houdt uitverkoop wegens ziekte

De gekende Limburgse kunstenares en ondernemer Sonnie Melerowitz verkoopt haar hele collectie kunstwerken. Omdat ze momenteel de strijd met een zware ziekte aangaat, kan ze niet werken, wat voor een zelfstandige uiteraard grote gevolgen heeft.

Om deze moeilijke periode door te komen, biedt ze haar collectie kunstwerken te koop aan. Het zijn abstracte werken in warme, volle kleuren of aardetinten, en beelden in keramiek en brons. De collectie staat online en is te zien in Officenter Hasselt op 7 december vanaf 17 uur.

Een ander goed doel dat we graag nog even onder de aandacht brengen, is het pop-uprestaurant van Een Hart voor Limburg. Wie op 23 of 24 november een tafel wil reserveren, steunt hiermee de projecten die het streekfonds opzet voor kansarme kinderen in Limburg. Inschrijven kan alleen deze week nog.

Beide projecten zijn warm aanbevolen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.