Nieuws Limburg Overname in Noord-Limburgse ICT-landschap

Overname in Noord-Limburgse ICT-landschap

Overname in Noord-Limburgse ICT-landschap

De Limburgse tak van ConXioN (spreek uit als Connection) heeft in Lommel de sectorgenoot B&C Computers overgenomen. “We zijn zelf nog maar 1,5 jaar geleden gestart met CoNexioN Limburg,” vertelt zaakvoerder Filiep Olaerts.

filiep olaerts“In die tijd wisten we toch een belangrijke klantenportefeuille op te bouwen, met namen zoals JBC, Scana Noliko of Alro. In onze ambitie om verder te groeien, hebben we nu ook B&C Computers in Lommel overgenomen en in die gebouwen meteen ook onze diensten gecentraliseerd.” De overname houdt tevens een nauwe samenwerking in met softwarehuis Cafca, een andere firma van de voormalige B&C-eigenaar.

ConXioN Limburg heeft door de extra klanten nood aan nieuwe mensen. “Voorlopig zoeken we naar 3 medewerkers, zowel in de technische dienstverlening als de verkoop,” aldus nog Filiep Olaerts. Hij laat bovendien verstaan dat er nog een aantal grote contracten staan aan te komen, maar daarover voorlopig nog niets kan vertellen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.