Nieuws Limburg Pittige investering bij Geyskens Delicatessen

Pittige investering bij Geyskens Delicatessen

Pittige investering bij Geyskens Delicatessen

Eerstdaags start aannemer Alfa Bouw met de constructie van een nieuwbouw voor Geyskens Delikatessen in Beringen. De speciaalzaak in verfijnde voedingswaren kampt met plaatsgebrek. “Om verder te kunnen groeien, moeten we uitbreiden,” zegt zaakvoerder Johnny wijsmans. “We waren dat in feite al iets eerder van plan, maar de economische realiteit heeft ons een beetje achteruit gezet. Nu is de tijd wel rijp.”

geyskens deliHet project verloopt in 2 fasen. De huidige kantoren worden deels afgebroken en maken plaats voor een nieuwe ruimte van 2.000 m2 met onder meer diepvriesruimte, koelcellen, sorteer- en opslagruimte. Dat gedeelte moet tegen het bouwverlof klaar zijn. In februari 2016 wordt een tweede nieuwbouw van 1.250 m2 in gebruik genomen, waarvan de helft verpakkings- en bereidingsruimte, en andere helft kantoren op de verdieping.

De bouwwerken vertegenwoordigen een budget van 2,25 miljoen euro. “Inclusief de inrichting en machines, zullen we ongeveer 4,5 miljoen investeren,” aldus Johnny Wijsmans. “En dan zijn we klaar voor de toekomst. De klanten blijven zich in een straal van zo’n 100 kilometer rond Beringen situeren, maar met nieuwe producten en extra dienstverlening moeten we er zeker in slagen om in onze niche verder te groeien.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.