Prachtig plein wordt feestlocatie

Onder de schachtbok van de voormalige mijn van Eisden is een gloednieuwe eventlocatie van maar liefst 5.500 m² gecreëerd. Het openluchtplein, Terhills Events genoemd, mikt op een brede waaier van activiteiten, zoals bedrijfsfeesten en teambuildings.

Met het Terhills Resort, Maasmechelen Village, het Terhills Hotel of de toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen is het voormalige mijnterrein van Eisden al zeer grondig herbestemd naar een gevarieerd aanbod van horeca, recreatie, shopping en natuurbeleving. Daar komt nu een nieuwe faciliteit bij: Terhills Events.

Het is een groene eventzone waar outdoor activiteiten kunnen georganiseerd worden. Alle technische- en nutsvoorzieningen zijn aanwezig. "De eventzone is helemaal klaar voor vele mooie momenten", zegt Rudy Hulsman, CEO van Terhills. De eerste reservaties zijn alvast een feit, met in september een groots openluchtconcert, gevolgd door een bedrijfsevent van 10.000 personen, en op 29 oktober de UCI Wereldbeker Veldrijden.

Trouwens: in het vlakbij gelegen Terhills Hotel heeft architect Vittorio Simoni zopas twee splinternieuwe vergaderzalen van 130 en 105 m² ingericht. "Ideaal om bijvoorbeeld als VIP-ruimte te gebruiken voor events in onze nieuwe evenementenzone”, besluit Rudy Hulsman.