Nieuws Limburg Ron en Danny: met passie op het gaspedaal

Ron en Danny: met passie op het gaspedaal

Ron en Danny: met passie op het gaspedaal

Ron Vaesen (Withofs Transport uit Lanaken) en Danny Meertens (Rima Trans uit Lommel) zijn de 2 Limburgers die in aanmerking komen voor de titel ‘De meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België’. Het grote publiek en een jury bepalen wie van de 5 finalisten op 20 juni met de hoofdprijs naar huis gaat.

Love2Truck, zo heet de campagne en de gelijknamige wedstrijd, die zijn opgezet om het beroep van trucker in een positief daglicht te plaatsen. IMOB (UHasselt) is één van de initiatiefnemers. Op enkele maanden tijd schreven zich heel wat kandidaten in met evenveel unieke, persoonlijke en inspirerende verhalen. Daaruit zijn nu 5 finalisten gekozen, waaronder Ron Vaesen (uit Dilsen-Stokkem) en Danny Meertens (uit Pelt).

Wie van de 5 het haalt, kan mee door het grote publiek worden bepaald. Daarvoor moet een stem worden uitgebracht via deze link. De wedstrijdjury heeft het laatste woord. Op zaterdag 20 juni wordt tijdens het grote truckevenement Passion4Trucks de winnaar bekendgemaakt. Hoofdprijs is een VIP-arrangement voor de Truck Grand Prix in Zolder 2020, inclusief overnachting, ter waarde van 725 euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer