2023_MadeIn_Nieuwjaarswensen ok

Veel zwarte en geen rode: die cijfers wensen we u!

Na het feestgedruis duiken we er opnieuw in! Vol positieve energie brengen we u ook in 2024 elke werkdag een portie vers ondernemersnieuws uit Limburg. We hopen dat u een trouwe supporter van ons medium blijft, en horen graag van u als er spectaculaire ontwikkelingen in uw bedrijf op stapel staan. Gelukkig Nieuwjaar!

We blikken bij deze nieuwe start nog even terug op 2023. Je zou denken dat Made in Limburg na meer dan 13 jaar zowat alle geïnteresseerden in de doelgroep van de Limburgse bedrijfswereld heeft bereikt, maar niets is minder waar... Nooit eerder wisten we zoveel bezoekers en pageviews te noteren als in 2023. Made in Limburg is nu goed voor gemiddelde van 1.450.000 gelezen artikels per maand. Ja, wij vinden dat ook véél. En daar bovenop stegen ook onze bezoekers en abonnees op sociale media spectaculair! Dat allemaal dankzij u, trouwe lezer!

Nog meer hoogtepunten: het herbevestigde vertrouwen van heel wat sterke partners en de intrede van nieuwe sponsors die hun visibiliteit via Made in Limburg willen opkrikken: big thanks!

Op redactioneel vlak waren er enkele uitschieters, zoals de verkiezing van de Strafste Vrouwelijke Ondernemer van Limburg, een eer die was weggelegd voor Lieze Geebelen van Proactify.

Lees ook: "Groter worden brengt niet noodzakelijk meer geluk"

We reikten voor het eerst de prijs uit voor Hét Product Made in Limburg, waarbij we bijna 100.000 stemmen van het grote publiek mochten ontvangen... De trofee prijkt nu in de inkomhal van Ecobeton Water Technologies in Sint-Truiden, voor hun uitvinding van het Ecopath, een innovatief fietspad.

Lees ook: Zeg niet zomaar een fietspad tegen dit fietspad...

En nog meer winnaars: Orbix uit Genk werd verkozen tot meest duurzame onderneming van Limburg, Secury360 was onze Starter van het Jaar en Ronnie Leten won de Lifetime Achievement Award. Dé prijs voor Limburgse Ondernemer van het Jaar ging naar Els Paesmans en Koen Quaghebeur van Globachem in Sint-Truiden.

Lees ook: Pillekes voor planten

Helaas was er ook slecht nieuws, met (de nog steeds veel gelezen rubriek over) de faillissementen, en het spijtige heengaan van een aantal fijne ondernemers. We denken onder meer aan: Raymond Naets, Valère Vandenwijngaerden, Albert Bijnens, Willy Warson, Pierre Broux en Rudi Weekers.

Niet getreurd: we blikken vol enthousiasme vooruit naar 2024! Mogen wij u, uw familie, collega's en andere naasten -namens ons hele team- een opperbeste feestperiode en alvast een schitterend nieuw jaar toewensen? Dan gaan wij alvast eventjes in winterslaap... en zijn we er terug op 2 januari. Schol!