Nieuws Limburg SIM verandert van naam voor internationale poort

SIM verandert van naam voor internationale poort

SIM verandert van naam voor internationale poort

SIM Belgium, actief in het samenbrengen van gedreven en ervaren business angels om groeibedrijven te adviseren en te coachen, gaat voortaan verder onder de naam Business Angel Coaches Network. Volgens Corinne Reynders, de nieuwe Managing Director, was de naamswijziging een logische, volgende stap om de groei van het bedrijf te faciliteren. “Dit opent ook de internationale poort naar een succesvolle toekomst”, aldus Corinne Reynders.

SIM Belgium, of beter Business Angel Coaches Network, werd opgericht door Limburger Boudewijn Dupont (foto), met de steun van ondernemers Luk Delbrouck en Jan Kriekels. Het bedrijf is een dealer in Smart Human Capital. Het brengt met andere woorden op een laagdrempelige manier high-level business angels samen met starters en groeibedrijven. Door de ondersteuning, die zowel financieel als adviserend en zelfs operationeel kan zijn, moeten de slaagkansen en het groeitempo van de jonge ondernemingen verhoogd worden.

“De ervaring leert dat de inbreng van business angels er in grote mate toe bijdraagt dat bedrijven de juiste strategische keuzes maken en zo hun verdere groei kunnen realiseren”, zegt Corinne Reynders. “Dat we in ons netwerk deze meerwaarde kunnen bieden, willen we nu met onze naamswijziging nog duidelijker maken. Bovendien sluiten we nu beter aan bij het wereldwijde netwerk van organisaties die met business angels en coaches werken aan dezelfde doelstellingen. Dit concept is immers overal gekend.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.