Nieuws Limburg SKF pompt 10 miljoen in uitbreiding Tongeren

SKF pompt 10 miljoen in uitbreiding Tongeren

SKF pompt 10 miljoen in uitbreiding Tongeren

De SKF-groep heeft zopas een investeringsprogramma goedgekeurd, waarin onder meer de bouw van een gloednieuw magazijn zit vervat. Samen met de rest van de vernieuwingen aan de accommodatie en het machinepark, zal de investeringskost al snel oplopen tot 10 miljoen euro. Daarmee bevestigt het hoofdkantoor van de Zweedse kogellagerfabrikant het vertrouwen in de Europese distributievestiging van Tongeren.

SKF TongerenHans Vander Perre, General Manager, blikt terug op 20 jaar van onafgebroken investeringen in Zuid-Limburg: “Toen begin ’90 de distributie van SKF-lagers werd gecentraliseerd, bedacht het bedrijf een uniform logistiek concept dat ook makkelijk wereldwijd kon uitgerold worden. Die voorsprong willen we behouden door permanent te investeren in nieuwe technologieën en logistieke concepten.” Bij SKF krijgt e-commerce daarin een steeds belangrijker aandeel, zo laat Vander Perre nog weten. Tegen maart 2016 moet het investeringsprogramma afgerond zijn.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer