Nieuws Limburg Sparkcentral haalt 12 miljoen extra kapitaal op

Sparkcentral haalt 12 miljoen extra kapitaal op

Sparkcentral haalt 12 miljoen extra kapitaal op

Sparkcentral, het bedrijf van de jonge Limburgse internetondernemer Davy Kestens, heeft bij een nieuwe kapitaalronde 12 miljoen dollar opgehaald. Het is al voor de derde keer dat Sparkcentral (opgericht als Twitspark) met de hoed rondgaat om de verdere groei te financieren. LRM, dat bij de eerste twee rondes kleinere bedragen investeerde, doet nu een grotere inspanning. Daarmee bevestigt de investeringsmaatschappij het geloof in de verdere doorbraak van Sparkcentral op de internationale markt. Er zijn overigens nog andere investeerders van het eerste uur die de groei van het bedrijf willen ondersteunen.

Sparkcentral is een voorbeeld van The American Dream die Davy Kestens wil realiseren. Zijn toepassing, die medewerkers van helpdesks toelaat om klachten en commentaren van klanten via social media te beheren, wordt erg gesmaakt door multinationals als Delta Airlines, Netflix, Dropbox, Uber of Sears. Kestens heeft zich inmiddels in Silicon Valley gevestigd, en plannen aangekondigd om op de Corda Campus in Hasselt het Europese hoofdkwartier van het bedrijf onder te brengen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.