Nieuws Limburg Start-up werft dit jaar 26 mensen aan

Start-up werft dit jaar 26 mensen aan

Start-up werft dit jaar 26 mensen aan

Sinds de start van Digitalum twee jaar geleden, gaat het hard voor de Lummense expert in e-commerce-oplossingen. Het bedrijf kende een pijlsnelle groei van 4 naar 20 medewerkers dit jaar. En nu zijn ze opnieuw op zoek naar 2 volledige projectteams, goed voor 10 nieuwe collega’s. “Onze can-do & no-bullshit-aanpak werkt blijkbaar”, vertelt CEO Diederik Bots tevreden.

“Ons ervaren team ontwerpt, bouwt en onderhoudt omnichannel-oplossingen voor internationale klanten”, aldus Bots. “Het harde werk loont en heeft een grote groei tot gevolg. Op referenties als Atlas Copco, AG Insurance, Huntsman, Bose, Firestone en recent nog Jaga, mogen we zeker fier zijn. En ook voor het komende jaar hebben we een aantal nieuwe en boeiende merken kunnen overtuigen om met ons samen te werken. Enkele internationale toppers willen met ons in zee gaan. De goesting is er langs beide kanten om erin te vliegen, maar om dit werk gedaan te krijgen zijn we dringend op zoek naar wel 10 nieuwe medewerkers. Functionele en technische commerce-medewerkers met ervaring, die samen hun eigen projectteam vormen.”

En Bots verklapt als uitsmijter: “Aan dit tempo zullen onze huidige uitvalsbasissen in Lummen en Merelbeke in de loop van het komende jaar moeten worden uitgebreid met een nieuwe locatie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer