Nieuws Limburg Starter van de week: 6000 m² stockageruimte

Starter van de week: 6000 m² stockageruimte

Starter van de week: 6000 m² stockageruimte

Storebox is de naam van een nieuwe onderneming die op 19 augustus de deuren opent in Heusden-Zolder. Het bedrijf is actief in de ‘self storage’, en biedt zowel bedrijven als particulieren units aan om hun goederen tijdelijk op te slaan.

“De opslagruimtes variëren van 1 m² tot 180 m²”, zegt Nina Claes van Storebox. “In totaal bieden we zo meer dan 6.000 m² aan.” De keuze voor Heusden-Zolder is heel bewust. “In tegenstelling tot de zeer grote spelers op de (internationale) markt, focust Storebox zich in eerste instantie op minder grote steden en gemeenten. Het tekort aan ruimte is immers niet beperkt tot de grootsteden. Wij kiezen ervoor om snel bereikbaar te zijn voor klanten die vlakbij wonen, zoals KMO’s en de plaatselijke bevolking.”

Storebox denkt aan toepassingen zoals de opslag van tuinmeubelen, een trampoline, reiskoffers, maar ook professionele producten en benodigdheden, zoals beursstanden, archief, voorraad, enzovoort.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.