Nieuws Limburg Starter van de Week: rekruteringsbureau komt naar Genk

Starter van de Week: rekruteringsbureau komt naar Genk

Starter van de Week: rekruteringsbureau komt naar Genk

Rialto Recruitment, een bedrijf van Antwerpse origine, heeft zopas in C-Mine Crib (Genk) een tweede vestiging geopend. De specifieke eigenheid van de starters en groeibedrijven rond de mijn van Winterslag was voor Rialto het doorslaggevende argument.

Patrick Van Lijsebetten, CEO van Rialto Recruitment, legt zijn keuze voor Genk uit: “Wij zijn actief in heel België en Zuid-Nederland. Vandaar onze voorkeur voor C-Mine Crib Incubator als tweede kantoor. Het dienstencentrum huisvest er createch-bedrijven, zowel spin offs, startups als groeibedrijven. Een interessant publiek voor ons.”

Rialto Recruitment ontstond 17 jaar geleden vanuit Atlantae en de fusie in 2012 met Egeminplus. Met een knipoog naar de bekende brug in Venetië, wil Rialto de brug slaan tussen werkgevers en werknemers enerzijds en tussen de academische wereld en de industrie anderzijds. Het inmiddels 10-koppig team van Rialto focust op de markt van de knelpuntberoepen, zeg maar de moeilijke profielen, zoals ingenieurs.

“Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken, werven en selecteren van vaste en tijdelijke (technische) Bachelors, professionele en academische Masters (Ing/Ir), en wetenschappelijke profielen (PhD)”, zegt Patrick Van Lijsebetten. “Als Rialto een vraag van een klant krijgt, gaan we op zoek tot de geschikte kandidaat is gevonden, hoe lang de zoektocht ook duurt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.