Nieuws Limburg Tessenderlo Group wil naam gemeente droppen

Tessenderlo Group wil naam gemeente droppen

Tessenderlo Group wil naam gemeente droppen

Het beursgenoteerde chemiebedrijf Tessenderlo Group, dat vooral vanuit Brussel opereert, denkt na over een nieuwe naam. Daarbij is het vooral de bedoeling om een alternatief te zoeken voor de benaming ‘Tessenderlo’. Dat heeft topman Frank Coenen gezegd op een meeting van de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB), die ook werd bijgewoond door een journalist van Trends.

Volgens Coenen wordt een nieuwe naam overwogen omdat het bedrijf hele andere richtingen is uitgegaan dan basischemie (Tessenderlo Chemie), zoals meststoffen voor de landbouw of de vewerking van afval. “En wij zijn nu ook zo goed als weg uit de gemeente Tessenderlo,” aldus Coenen in Trends. “We hebben daar weldra nog maar 30 mensen…”

Bij het gemeentebestuur zullen ze die overweging niet leuk vinden, aangezien het bedrijf wereldwijd de naambekendheid van de West-Limburgse gemeente versterkt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.