Nieuws Limburg Tot 100 nieuwe jobs bij olijvenhandel in Tessenderlo

Tot 100 nieuwe jobs bij olijvenhandel in Tessenderlo

Tot 100 nieuwe jobs bij olijvenhandel in Tessenderlo

Vlaams minister-president Kris Peeters heeft samen met parlementsvoorzitter Jan Peumans, bij Beliès in Tessenderlo de gloednieuwe gebouwen officieel ingehuldigd. De onderneming, die zuiderse producten als olijven op smaak brengt, in doosjes verpakt en verdeelt, heeft 12 miljoen euro geïnvesteerd in 8.000 m2 extra ruimte (van 2.000 naar 10000 m2). Het is de bedoeling om nu de hele Europese markt te gaan benaderen. Er kan werk worden gecreëerd voor 100 bijkomende fulltime equivalenten eens de volledige capaciteit is benut.

Belies_08Pietercil Group, het moederbedrijf van Beliès, is een verkoop- en marketingorganisatie die als exclusieve invoerder en verdeler opereert voor snel roterende consumentenproducten. Merken die in portefeuille zitten, zijn onder meer Lavazza, Teisseire, Canderel, Del Monte, Energizer en Wilkinson. De omzet bedraagt 270 miljoen euro.

Zie hieronder ook het verslag van TV Limburg:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.