Nieuws Limburg Verbouwingswerken doen kunst in etalage belanden

Verbouwingswerken doen kunst in etalage belanden

Verbouwingswerken doen kunst in etalage belanden

Art and Advice, het verkoop- en adviesbedrijf voor kunstwerken dat wordt gerund door ondernemer Luc Theuwis, houdt uitverkoop. Althans: een deel van de collectie moet de deur uit omdat het bedrijfspand wordt verbouwd en de opslagruimte daardoor drastisch wordt ingeperkt.

“Het is met pijn in het h(art) dat we een deel van onze collectie én een selectie van onze eigen, private collectie, gaan verkopen”, zegt Luc Theuwis. “Maar het gaat niet anders omdat we een groot deel van de opslagruimte zullen verliezen door ingrijpende verbouwingswerken. We hebben er dan maar een expo van gemaakt, die in de komende 2 weekends onder de naam Ho, Ho, Ho, wat een expo, bij Art and Advice in Stevoort zal te zien zijn.”

Luc Theuwis heeft gezorgd dat er échte collector’s items worden aangeboden, zoals werk van Pierre Alechinsky (litho), Hugo Duchateau (origineel), Panamarenko (prints), Roger Raveel (prints en zeefdruk) of Koen Vanmechelen (origineel en editie). “Het goedkoopste gaat weg voor 50 euro, het duurste voor meer dan 10.000 euro”, aldus nog Theuwis. “Nog een weetje: we hebben bij geen enkel werk de naam van de kunstenaar gehangen omdat we willen dat kopers beslissen op basis van wat hen aanspreekt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.