Nieuws Limburg Vroegere Heijmans wordt Vanhout Bilzen

Vroegere Heijmans wordt Vanhout Bilzen

Vroegere Heijmans wordt Vanhout Bilzen

Na heel wat omzwervingen is er eindelijk een nieuwe naam voor het vroegere Heijmans Bouw in Bilzen. Het bedrijf gaat voortaan door het leven als Vanhout Bilzen. Dat is bekendgemaakt door het zusterbedrijf uit Geel, dat deel uitmaakt van de Besix-groep.

Even recapituleren. Heijmans België werd in 2017 overgenomen door Besix. Als voorlopige werktitel werd de bouwonderneming omgedoopt tot Belemco. Vorig jaar zocht en vond Belemco toenadering tot bouwbedrijf Vanhout uit Geel, dat ook onderdeel is van de Besix-groep. Vandaar dat de moederonderneming nu heeft beslist om Belemco onder te brengen bij de tak Vanhout en ook de naamgeving aan te passen. Zo wordt de vestiging in Bilzen, het vroegere Heijmans Bouw dus, omgedoopt tot Vanhout Bilzen.

Kunt u nog volgen? Mooi zo! Onder Vanhout vallen nu dus de vestigingen in Geel en Bilzen, maar ook Vanhout Projects (projectontwikkeling), HBS (algemene aanneming en afwerking),
Vanhout Facilities (duurzaam onderhoud en beheer van gebouwen), Isofoam (PUR-isolatie), Isochape (EPS-mortel), Energieconcepten (duurzame technieken) en De Bie-Veba (sanitair en HVAC).

Voor de werknemers en klanten verandert er verder niets, al zal er wel naar synergie tussen de diverse onderdelen worden gezocht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.