Nieuws Limburg Wouter Uten gaat jongeren van VKW aanvuren

Wouter Uten gaat jongeren van VKW aanvuren

Wouter Uten gaat jongeren van VKW aanvuren

Wouter Uten is verkozen tot nieuwe voorzitter van Jong VKW Limburg, de jongerenwerking van werkgeversorganisatie VKW Limburg. De 28-jarige Hasselaar volgt Mieke Neven op, die na twee jaar de fakkel doorgeeft. Uten is oprichter van het biotechbedrijf UgenTec, dat gelegen is op de Corda Campus.

Mieke Neven (Burocad) reageert: “Ik ben zeer dankbaar en erkentelijk voor de afgelopen twee jaren als voorzitter van Jong VKW. Ik geef graag de fakkel door. Ik ben er 200% van overtuigd dat met Wouter aan het roer, Jong VKW een mooie toekomst tegemoet gaat.”

“In eerste instantie wens ik Mieke te bedanken voor haar tomeloze inzet”, zegt Sophie Siborgs, coördinator van Jong VKW Limburg. “Onder haar impuls is Jong VKW verder uitgegroeid tot het toonaangevende platform voor jonge ondernemers in Limburg. Ik heb er alle vertrouwen in dat Wouter op de ingeslagen weg zal verdergaan.”

De nieuwe voorzitter besluit: “Ik kijk er enorm naar uit om in de voetsporen van Mieke te treden en samen met de bestuursploeg, de groei van onze leden -en van de hele economie- te versterken. Dat is de ambitie van Jong VKW. We noemen ons niet voor niets ‘de groeiversterkers’.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.