Nieuws Limburg Youston zet nieuw pand van 2,5 miljoen

Youston zet nieuw pand van 2,5 miljoen

Youston zet nieuw pand van 2,5 miljoen

Het Hasseltse digitaliseringsbedrijf Youston gaat op de grens van Hasselt en Lummen een nieuw kantoorpand met opslagruimte bouwen. Daarvoor werd onder meer een hal gekocht, die goed zichtbaar is vanop de E313. Youston is gespecialiseerd in het inscannen van papieren documenten, zodat ze nadien elektronisch kunnen geraadpleegd worden. Onder meer patiëntendossiers van ziekenhuizen, boekhouding, en andere stukken die moeten bewaard blijven, worden bij Youston gestockeerd en vervolgens verwerkt.

Het bedrijf van CEO Pieter Vansynghel (midden op foto) en Ines Vandeputte huist vandaag nog op de Research Campus in Hasselt, maar kampt er met plaatsgebrek. Het archiveren van documenten op andere locaties is omwille van de vertrouwelijkheid van de informatie niet gewenst.

Er werken momenteel 25 mensen bij Youston. De omzet bedraagt zo’n 3 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.