Nieuws Mechelen De Fietsgids organiseert fietssafari ‘Dogs on wheels’

De Fietsgids organiseert fietssafari ‘Dogs on wheels’

De Fietsgids organiseert fietssafari ‘Dogs on wheels’

MECHELEN – De Mechelse Kaat Mariën biedt met haar bedrijfje De Fietsgids gegidste fietstochten aan in en rond Mechelen. Tijdens de tocht ontdekken fietsers verborgen groene parels en maken ze op een laagdrempelige manier kennis met de rijke geschiedenis van de Dijlestad. Het voorbije weekend werd in samenwerking met Mil Agency voor het eerste een fietssafari georganiseerd ‘Dogs on Wheels’.

Terwijl de echte coureurs streden om de wereldtitel trok De Fietsgids op fietstour met enkele honden en hun baasjes. Samen met Mil-Agency zette De Fietsgids een ware fietssafari op poten.
De honden genoten van alle aandacht en enkele lekkere snacks terwijl hun baasjes Mechelen ontdekten op een andere manier. Een mix van leuke dierenverhalen, groene verborgen plekjes, street art, hondenpauzes en sightseeing in het prachtige Mechelen.
Een professionele hondenfotograaf legde alles vast op de gevoelige plaat. De fietstour eindigde in De Vleeshalle met een ‘doggy date’. De viervoeters konden er genieten van lekkere verse hondenwafels en de baasjes van allerlei ander lekkers.

Volgend weekend is er opnieuw een fietstour “dogs on wheels op zondag 3 oktober tussen 14 en 17u.
www.defietsgids.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.