Nieuws Mechelen GreenDriver bezorgt boodschappen van Delhaize Muizen

GreenDriver bezorgt boodschappen van Delhaize Muizen

GreenDriver bezorgt boodschappen van Delhaize Muizen

greendriverDelhaize Proxy Muizen heeft een overeenkomst gesloten met GreenDriver Greg Wellens. Klanten van de supermarkt die dat wensen, kunnen hun boodschappen door de fietskoerier laten thuisbezorgen.

Greg Wellens: “Delhaize Proxy Muizen heeft me gecontacteerd nadat ze op Made in Mechelen een bericht lazen over de crowdfunding voor GreenDriver. Na verscheidene gesprekken is er een samenwerking tot stand gekomen. Klanten van de supermarkt doen zelf hun boodschappen, rekenen af aan de kassa en laten daar de boodschappen achter. Ze verwittigen GreenDriver en geven het gewenste levertijdstip op. De boodschappen worden indien nodig gekoeld bewaard tot ik ze kom ophalen om te gaan leveren. Een stap verder zou zijn dat de klanten zelf niet meer naar de winkel hoeven te gaan.”

Steven Van Aerschot van Delhaize Proxy Muizen: “Ons uiteindelijke doel is om mensen die via Delhaize direct bestellen de optie te bieden om hun boodschappen thuisgeleverd te krijgen. Momenteel hebben we een testperiode voor klanten in de winkel die met de fiets zijn en te veel aankopen hebben gedaan, ofwel met de fiets zijn en graag op een comfortabele manier terug naar huis willen fietsen, of nog ergens anders naartoe moeten en graag de gekoelde producten in de koeling laten. Als de samenwerking vlot verloopt en er een goede klantenervaring is, dan zullen wij de samenwerking met Green Driver betrekken in het Delhaize direct verhaal. Lokale initiatieven genieten altijd onze voorkeur en Greg onderneemt hier iets moois dat voor ons op dit moment weinig moeite kost om mee te ondersteunen. Een echte win-win situatie!”

De prijs voor de klant is afhankelijk van de leveringstermijn. Wil je een levering dezelfde dag, dan kost dat 8 euro. Voor een levering de volgende dag tussen 10 en 14 uur betaal je 4 euro, en de volgende dag tussen 15 en 18 uur kost je dat 7 euro.

GreenDriver levert in Bonheiden, Boortmeerbeek, Elewijt, Hever, Hofstade, Mechelen, Muizen, Schiplaken, Weerde en Zemst van dinsdag tot en met zaterdag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.