Nieuws Mechelen Nice & Bright bouwt Carrefour Kalmthout om tot wijnkasteel

Nice & Bright bouwt Carrefour Kalmthout om tot wijnkasteel

Nice & Bright bouwt Carrefour Kalmthout om tot wijnkasteel

nice & bright carrefourDe Kalmthoutse Carrefour Market ziet er momenteel als een echt wijnkasteel uit. Daarvoor heeft Nice & Bright, met een magazijn in Hoek 76 in Boom, gezorgd. Zij plaatsen decoratie voor klanten uit België en Nederland. Met dit project hebben zij een volledige supermarkt in het wijnthema getooid.

“De afgelopen jaren verzorgden wij de kerstdecoratie voor Carrefour Market in Kalmthout”, zegt Nest Van den Eynde van Nice & Bright. “Dit idee kwam van ons creatief team en zijn we vrijblijvend gaan voorstellen.” Zij vetrekken bij het uitwerken van de ideeën telkens van de locatie, om zo het bedrijf van de klant zelf in de kijker te zetten. “We hebben de binnenzijde van de winkel voorzien van wijnaankleding zoals wijnvaten, wijnlabels, kilo’s druiven, enzovoort.” Deze ingrepen konden alvast rekenen op het enthousiasme van de vele klanten.

Sinds kort betrekt Nice & Bright een groter magazijn in Boom. Naast twee vaste medewerkers doet het bedrijf voornamelijk een beroep op vele freelancers. “Zo kunnen we de nodige talenten inhuren voor zeer specifieke jobs.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.