Nieuws Mechelen Nog meer ‘Roomservice’ op komst

Nog meer ‘Roomservice’ op komst

Nog meer ‘Roomservice’ op komst

MECHELEN – Mechelen Culinair verlengt het concept ‘Roomservice’ na vier uitverkochte weekends. Een 5-gangenmenu van sterrenchefs geserveerd op je hotelkamer in het luxueuze Van der Valk hotel. Dat is het concept waarmee Mechelen Culinair een maand geleden uitpakte onder de naam ‘Roomservice’.

Na 8 uitverkochte avonden is een verlenging dan ook het logische gevolg. Genieten van een gastronomisch menu buitenshuis: het lijkt in de huidige omstandigheden moeilijk realiseerbaar, maar ‘Roomservice’ maakt het mogelijk. Mechelen Culinair, restaurant Centpourcent en Van der Valk Hotel slaan opnieuw de handen in elkaar.

Mechelen Culinair voegde de 3 laatste weekends van maart toe aan hun concept. Op 13 en 14 maart start Centpourcent. Op 19 en 20 en 26 en 27 maart krijgt Chef Axel (Centpourcent) goed gezelschap in de keuken. Elk weekend staat een topchef van een sterrenrestaurant uit de buurt mee aan het fornuis. Het gaat om de chefs van restaurant Libertine uit Erpe dat in januari 2021 een Michelinster behaalde en restaurant Michel uit Groot-Bijgaarden dat sinds november 2008 een Michelinster heeft.

“De nood om terug dat leuke restaurantgevoel te evenaren is groot. Ondanks dat veel restaurants een take-way formule hebben, is dit toch de extra beleving waar mensen naar op zoek zijn. Dichter bij een avond zorgeloos genieten van topgastronomie kom je in deze tijden niet”, klinkt het bij de organisatie van Mechelen Culinair.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.