Nieuws Mechelen Puurse handelaars verdelen 2000 bloemen

Puurse handelaars verdelen 2000 bloemen

Puurse handelaars verdelen 2000 bloemen

PUURS – De handelszaken in Puurs centrum verdelen op zaterdag 8 mei meer dan 2000 gerbera’s. Shoppende mama’s, plusmama’s en oma’s worden zo extra in de bloemetjes gezet.

“We hopen dat de mama’s een fijne dag beleven in Puurs centrum op 8 mei. Ook voor hen was het afgelopen jaar extra zwaar”, zegt Hilde Van der Poorten, schepen van lokale economie. “Normaal delen we bloemen uit midden op het Dorpshart. Door corona kan dat niet, dus bezorgen we de bloemen aan onze lokale handelaars. Die geven ze dan weer door aan hun klanten, ongeacht welk bedrag ze besteden. We steken speciaal op deze dag een tandje bij: onze horecazaken mogen eindelijk hun terrassen openen. Zo vergroten we het samenhorigheidsgevoel binnen ons handelscentrum. Zeker met de komst van de nieuwe handelszaken.”

“Ondanks de moeilijke tijden en de stijgende online verkoop, hebben we wel gemerkt dat lokaal winkelen niet aan kracht heeft verloren”, vult Hilde Van der Poorten aan. “Men heeft minder zin om te gaan shoppen in de stad, zeker als je dan nog vaststelt wat voor een kwalitatief aanbod ons centrum hier heeft. Je vindt hier werkelijk alles en je moet er niet eens ver voor rijden. En de service is niet te toppen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.