Nieuws Mechelen Rolstoelen en rollators krijgen een tweede leven

Rolstoelen en rollators krijgen een tweede leven

Rolstoelen en rollators krijgen een tweede leven

WILLEBROEK – Afgeschreven rolstoelen blijven voortaan niet langer in de kelder van het woonzorgcentrum staan. Medewerkers van het Fietsatelier in Mechelen knappen ze op zodat ze geschikt zijn om nieuwe gebruikers verder te helpen.

Het Fietsatelier is een onderdeel van Ecoso, een maatwerkonderneming die onder meer ook acht kringloopwinkels in de regio Mechelen-Willebroek uitbaat en inzet op Ecologisch en Sociaal Ondernemen. Sinds april 2021 herstelt het Fietsatelier naast fietsen ook rolstoelen.

“Dit leek ons dan ook een perfecte win-win operatie. We stellen onze afgeschreven rolstoelen die nu in de kelder stof staan te verzamelen gratis ter beschikking aan deze maatwerkonderneming. Zo krijgen ze een tweede leven en kunnen ze tegen een klein prijsje een nieuwe eigenaar vinden”, vertelt schepen Bavo Anciaux, schepen voor sociale zaken en bevoegd voor het Willebroekse Huis van de Zorg

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.