Nieuws Mechelen Starter van de week: B&B De Koepoort

Starter van de week: B&B De Koepoort

Starter van de week: B&B De Koepoort

MECHELEN – Begin deze maand openden Luk Baes (53) en Miro Minarik (40) hun Bed & Breakfast De Koepoort in de De Merodestraat in Mechelen. De uitbaters verbouwden het pand maar liefst drie jaar lang.  

Het historische gebouw dateert uit 1650. Drie jaar geleden kochten Luk en Miro het pand.  De BnB werd vernoemd naar de oude stadspoort die daar vroeger stond, De Koepoort.

Begin juni opende BnB De Koepoort de deuren. De zaak beschikt over drie gastenkamers. Door de coronacrisis moesten de twee kersverse ondernemers de opening uitstellen. Tegelijkertijd gaf het hen de kans om alles tot in details af te werken en klaar te zijn tegen de heropening van de horeca.

De Koepoort wil zowel B2B-klanten als toeristen aantrekken. Voorlopig combineren ze de BnB met hun vaste job. Beide uitbaters hebben veel ervaring in de horeca. Langzaam aan ontstond de droom om zelf een gastenverblijf te openen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.