Toon Vervoort Toon Vervoort

Toon Vervoort is de nieuwe voorzitter van JCI Lier

LIER - Toon Vervoort is recent verkozen als nieuwe voorzitter van JCI Lier. Hij kan na corona, opnieuw projecten, opleidingen en diverse activiteiten organiseren in deze nieuwe tijden. Hij neemt de taak als voorzitter over van Dorien Hens. Met het thema KISS start hij het gouden lustrumjaar met een uitgesteld jubileumfeest.

Toon is sinds enkele jaren lid bij JCI Lier en nam reeds verschillende verantwoordelijkheden op binnen de raad van bestuur. JCI Lier vzw is een ambitieuze vereniging voor jonge professionals en ondernemers onder de veertig. Recent startte hij als verantwoordelijke sales & marketing bij Extravaganza Motors. Via het thema KISS (Keep it simple and stupid) zal hij ook de lean-manier van werken doorvoeren binnen JCI Lier.

Het vijftigjarige jubileum zou gevierd worden op 8 mei (exact 50 jaar) maar corona gooide roet in het eten. De nieuwe datum is zaterdag 2 oktober 2021. Het gouden jubileum wordt gevierd met 200 deelnemers en met een bijhorende dagprogramma in de Lierse binnenstad.

Op basis van de gekende pijlers binnen JCI (individualisme, business, internationalisme en gemeenschap), worden verschillende initiatieven en projecten gelanceerd in de komende weken. Het staat reeds vast dat het coachingprogramma JCI PIP op Vlaams niveau verder uitgerold wordt, iets waarmee JCI Lier ook een award heeft gewonnen. Tijdens de laatste jaren heeft JCI Lier furore gemaakt met projecten zoals Lierse Zaken, Starterscafé, Jobmatch, Pop-up Week, Helping Adam en Heroes for Emma.

www.jcilier.be