Nieuws Mechelen Trend Micro wil groeien in BeLux en versterkt salesteam

Trend Micro wil groeien in BeLux en versterkt salesteam

Trend Micro wil groeien in BeLux en versterkt salesteam

MECHELEN – Trend Micro is wereldwijd leider in cybersecurity en zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Om zijn positie op de Belgische en Luxemburgse markt te verstevigen schakelt de marktleider op het gebied van cloudbeveiliging Nadine Serneels in als nieuwe Enterprise Sales Manager Belux en Kamal Ismail als Channel Manager in Luxemburg.

Trend Micro bestaat al meer dan 30 jaar en groeide op die tijd snel uit tot de marktleider op het gebied van cyberbeveiliging. Om hun aanbod nog beter kenbaar te maken bij partners en prospecten, breidt Trend Micro het BeLux salesteam uit met het oog op het groeipotentieel op de Luxemburgse markt. In april 2021 startte Nadine Serneels als Enterprise Sales Manager BeLux.

Nadine Serneels heeft meer dan 25 jaar ervaring in de technologiesector. In 2011 was er een eerste passage bij Trend Micro waar ze 6 jaar lang als territory and major accountmanager op de grotere klanten werkte. Na een tussenstap van twee jaar keerde ze begin 2019 terug naar Trend Micro om er als Strategic Alliance Manager enerzijds de relaties met de diverse cloudspelers uit te bouwen en anderzijds de cloudbusiness te boosten. Sinds 1 april stuurt ze als Enterprise Sales Manager het salesteam aan.

Op 1 september 2021 werd Kamal Ismail als Channel Manager Luxemburg aangesteld. Hij is de nieuwe collega van Stéphane Bonifazzi, die in 2017 werd aangenomen om Luxemburgse bedrijven en organisaties te ondersteunen bij hun securitybeleid.

Kamal Ismail werkt inmiddels 21 jaar op de Luxemburgse markt. In 2007 deed hij zijn eerste relevante ervaring in de sector op als Country Manager bij X3Networks. Van 2019 tot de zomer van 2021 werkte hij bij Varonis. “Luxemburg is een microcosmos, maar er gebeurt wel wat op technologisch vlak. Alleen is het vanuit België minder evident om kort op de bal te spelen. Vooral voor nieuwe klanten in een markt met veel concurrentie is nabijheid belangrijk. Ik kijk uit naar de samenwerking met Stéphane Bonifazzi. Samen kunnen we nieuwe en duurzame relaties uitbouwen”, aldus Kamal Ismail.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.