Nieuws Mechelen Win twee incentive packages twv 1300 euro voor de Hercules Trophy !

Win twee incentive packages twv 1300 euro voor de Hercules Trophy !

Win twee incentive packages twv 1300 euro voor de Hercules Trophy !

MECHELEN – Op 24, 25 september en 2 oktober vindt in Mechelen de Hercules Trophy plaats. Met meer dan 250 ingeschreven teams zijn er drie aparte dagen nodig om iedereen aan bod te laten komen. Als uw bedrijf nog niet ingeschreven is voor deze leuke teambuildingdag, dan hebben we goed nieuws…
Made in Mechelen mag twee incentive packages wegschenken ter waarde van 1300 euro. Neem deel aan deze wedstrijd door onderaan op het formulier te klikken. En zelfs al ben je niet bij de winnaars, dan kan je toch nog inschrijven.

De Hercules Trophy bestaat ondertussen 20 jaar en wordt georganiseerd in 10 landen. Meer dan 2000 bedrijven namen al deel aan deze sportieve en ludieke teambuildingcompetitie. De hercules Trophy is een organisatie van Herculean Alliance, een Mechels bedrijf.

Wie de Hercules Trophy nog niet kent… Het is in de eerste plaats een leuke teambuilding voor je medewerkers. Er zijn een aantal sportieve en ludieke proeven die er vooral op gericht zijn het teamgevoel te versterken. Bovendien is het een unieke gelegenheid om je bedrijf of je merk in de kijker te zetten of om te netwerken. Zeker na een lange periode van thuiswerken is de Hercules Trophy de beste manier om collega’s weer in contact te brengen met elkaar. Op de website van de Hercules Trophy vind je meer info over de proeven die er op het programma staan.

Je kan je als bedrijf nog steeds inschrijven voor de Hercules Trophy, of je kan deelnemen aan onze wedstrijd zodat je ineens ingeschreven bent. Wij mogen twee incentive packages weggeven ter waarde van 1300 euro.
Daarin zit: de deelname aan de Hercules Trophy voor een team van 5 tot 7 mensen, toegang tot De Nekker en Hercules Village voor het hele team, Ontbijt, Lunch, Snack en BBQ diner, drankjes, een gereserveerde tafel met logo voor 7 personen, toegang tot de kleedkamers en douches, toegang tot de team party, deelname aan de Coolest team competition en parking voor 7 wagens.

Voor wie er aan zou twijfelen… uiteraard neemt Made In ook deel aan de Hercules Trophy.

Laat in het formulier hieronder je gegevens achter, en een onschuldige hand zal de winnaars persoonlijk verwittigen! Véél succes!

Win een Incentive Package voor de Hercules Trophy

Reageer op dit bericht

Reacties

Didier V. 2021-09-13 16:36:27

Geachte, er komt telkens een melding please enter a valid email address maar dit adres is correct.

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.