Nieuws Mechelen Zaakvoerder Joeri opent vijfde legale cannabiswinkel in Mechelen

Zaakvoerder Joeri opent vijfde legale cannabiswinkel in Mechelen

Joeri Perneel Foto's: Dirk Vertommen.

Zaakvoerder Joeri opent vijfde legale cannabiswinkel in Mechelen

MECHELEN – Joeri Perneel, zaakvoerder van Florapoint en CEO van Nex Gen, opent na Antwerpen, Deurne, Gent en Brussel nu ook een cannabiswinkel in Mechelen. Het bedrijf achter de Florapoint-winkels, Nex Gen, speelt een grote rol op de (legale) cannabismarkt in ons land.

Op donderdag 8 december opent Perneel de deuren van Florapoint, een CBD-shop.  Je kunt er dus legale cannabis kopen, zonder de psychoactieve of roesverwekkende verboden stof THC.  Perneel voegt nog een extra dimensie toe aan zijn winkel: het is tegelijk een koffiebar met boeken en magazines binnen handbereik.

LEES OOK. Starter van de week: Florapoint opent tweede winkel met legale cannabisproducten

 

Florapoint Joeri Perneel
Foto: Dirk Vertommen.

Klanten omarmen cannabis

In 2021 mocht het Belgische publiek voor het eerst kennismaken met Florapoint. Toen opende Perneel zijn eerste winkel op het Antwerpse Zuid. Al snel volgden er winkels in Deurne, Gent en Brussel. Een jaar later telt het bedrijf, na 8 december, vijf vestigingen.  “Onze klanten omarmen cannabis als een gezond, ecologisch product”, zegt Perneel.  “Ze komen niet naar ons voor verboden cannabis, ze zijn net op zoek naar het soort waar ze niet high van worden. Of ze volgen het advies van hun arts of medische instantie.”

Florapoint Joeri Perneel
Foto: Dirk Vertommen.

Nex Gen

Niet alleen opent Perneel een vijfde winkel in Mechelen, hij verhuist ook de hoofdzetel van Nex Gen, het bedrijf achter Florapoint, naar Mechelen. Nex Gen is sinds de lancering van het concept een toonaangevende marktleider in (legale) cannabisproducten. Het bedrijf wil zijn kennis en knowhow over de cannabisplant delen en mensen laten kennismaken met de cannabisproducten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.