Nieuws Oost-Vlaanderen CMAST en Teamleader zijn Oost-Vlaamse Unizo KMO-laureaat

CMAST en Teamleader zijn Oost-Vlaamse Unizo KMO-laureaat

CMAST en Teamleader zijn Oost-Vlaamse Unizo KMO-laureaat

edc5b3e0-cef2-4dec-869a-ca11a1637598-largeDe UNIZO KMO Laureaten 2016-2017 voor Oost-Vlaanderen zijn bekend: het gaat om consultingbedrijf CMAST uit Temse en het Gentse Teamleader dat werd uitgeroepen tot meest beloftevolle KMO van de provincie.

UNIZO organiseert samen met een aantal partners deze prijs om het gezond zelfstandig ondernemen te stimuleren en te inspireren. De geselecteerde KMO’s danken hun nominatie aan de geleverde prestaties op het vlak van innovatie en bedrijfsvoering met een impact op prestaties rond onder meer financiële resultaten en personeelsbeleid. Een onafhankelijke jury heeft de bedrijven gekozen en zal ze ook beoordelen. Het publiek kan ook stemmen op zijn favoriet, dit resultaat telt mee voor 25%. de winnaars uit elke provincie strijden op donderdag 17 november voor de nationale award.

CMAST, dat in 2008 is opgericht door Glenn Van Dael en Nadia De Wilde, heeft ondertussen ook kantoren in Polen, Duitsland en de Verenigde Staten. Met een zestigtal medewerkers zet het bedrijf zich in om innovatieve IT-oplossingen aan te bieden en om toegevoegde waarde te creëren in de productportfolio van  Life Science klanten.

De jury kon voorts niet naast de gigantische groeicijfers van Teamleader (foto) kijken. Het bedrijf  dat werd opgericht door de toenmalige student-ondernemer Jeroen De Wit en dat SaaS-oplossingen aanbiedt aan kleine en middelgrote ondernemingen voor CRM, projectplanning en facturatie, heeft niet alleen bewezen dat zijn businessmodel klopt, het rolde zijn dienstverlening ook in Europa uit en trok extern kapitaal aan  om de verdere groei te kunnen versnellen. Het businessmodel is schaalbaar en kan gemakkelijk in andere landen geïmplementeerd worden.

De jury was ook gecharmeerd door de fantastische sfeer en dynamiek bij het bezoek aan Teamleader. Dit bevestigde dan ook dat het gehele plaatje klopt. De cultuur klopt met de cijfers, met de visie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.