Nieuws Oost-Vlaanderen Dovy Keukens opent zijn 34ste toonzaal in Sint-Martens-Latem

Dovy Keukens opent zijn 34ste toonzaal in Sint-Martens-Latem

Dovy Keukens opent zijn 34ste toonzaal in Sint-Martens-Latem

SINT-MARTENS-LATEM – Ondanks de coronacrisis blijft Dovy volop investeren in de toekomst. Recent opende het bedrij zijn 34ste toonzaal in België, meer bepaald in Sint-Martens-Latem.

Op 1 mei 1980 kwam Dovy Keukens op de markt. Inmiddels telt Dovy 34 toonzalen in België, een fabriek van 44.000 m2 in Roeselare en meer dan 500 werknemers. 40 jaar later blijft de visie van vroeger nog altijd behouden: keukens bouwen van zeer hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs door het uitschakelen van tussenpersonen en het rechtstreeks leveren van fabrikant naar klant.

Opening 34ste toonzaal: Dovy Sint-Martens-Latem

Dovy opende onlangs een gloednieuwe toonzaal, de 34ste op rij. Langs de Xavier de Cocklaan in Sint-Martens-Latem verrees een volledig nieuwe toonzaal. Om de klanten veel keuze te geven, werd geopteerd voor een moderne toonzaal waar 45 toonzaalkeukens tentoon gesteld worden. De klant heeft een ruime keuze uit diverse keukens, groot of klein, modern of rustiek, met of zonder eiland, er is voor elk wat wils. Je vindt er eveneens de nieuwste tendensen, modellen, kleuren en keukenaccessoires.

 

Professionele keukenconsultants staan klaar om de klanten met raad en daad bij te staan bij de keuze van hun nieuwe keuken.

Kookdemo’s en wedstrijd

In de nieuwe toonzaal staat ook een keuken opgesteld voor kookdemonstraties, uitgerust met de meest recente keukentoestellen van AEG. Diverse chefs tonen er hun kookkunsten. Op zondag 21/11 is het de beurt aan een chef van AEG. Hij geeft informatie over de toestellen en laat de klanten kennismaken met de stoomoven. Isabella Cozzi gaat op zondag 28/11 de Italiaanse toer op met heerlijke pastagerechten en je kan een kookworkshop winnen om op zondag 5/12 samen met topchef Loïc Van Impe je favoriete gerecht klaar te maken. De kookdemo’s vinden doorlopend plaats van 13u tot 17u.

Tijdens de openingsperiode gelden er ook speciale verjaardagscondities en er loopt een wedstrijd ‘Win uw keuken’.

De nieuwe toonzaal is gelegen in Sint-Martens-Latem, Xavier de Cocklaan 32 en is open van maandag tot zaterdag van 9u tot 19u (met uitzondering van woensdag) en op zon- en feestdagen van 10u tot 18u.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.