Nieuws Oost-Vlaanderen Fietswinkelketen Raida breidt uit in het Meetjesland

Fietswinkelketen Raida breidt uit in het Meetjesland

Fietswinkelketen Raida breidt uit in het Meetjesland

MALDEGEM, SINT-LAUREINS – Raida heeft eBikes Vergauwe uit Sint-Laureins overgenomen. Hiermee breidt de fietsenwinkelketen opnieuw uit in Oost-Vlaanderen, bovenop de vestigingen in Melle en Aalst. eBikes Vergauwe zal verhuizen naar een nieuw pand in Maldegem.

Raida ging op zoek naar een geschikt pand ter vervanging van de recent gesloten vestiging in Tielt. Die zoektocht leidde naar Danny en Ingeborg van eBikes Vergauwe.

“We hebben familiaal geen opvolging en deze samenwerking is de beste voor onze klanten”, zegt Ingeborg. “Ook bij Raida is de familiale sfeer nooit ver weg.”

“Bovendien willen Danny en ik graag nog een aantal jaar meedraaien en onze jarenlange kennis en ervaring overdragen. Alleen hebben we geen zin meer in alle zorgen en administratieve lasten die vandaag bij een fietswinkel komen kijken.”

Op korte termijn wil Raida ook een pand in Maldegem verwerven, weliswaar met een grotere oppervlakte.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.