Nieuws Oost-Vlaanderen Horsum blaast tien kaarsjes uit! 

Horsum blaast tien kaarsjes uit! 

Horsum blaast tien kaarsjes uit! 

GENT – Eind oktober vierde horsum haar tienjarig bestaan. Het groeiende adviesbureau, opgericht in 2011, is gespecialiseerd in advies op vlak van strategie, procesoptimalisatie- en automatisatie, digitale & ERP selectie en Power BI.

Horsum verhuisde in 2017 van Kortrijk naar Dok Noord in Gent, waar het zich verder ontwikkelde tot een ondertussen 12-koppig consultancybureau dat zichzelf “hors catégorie” noemt. 

“Bij horsum willen we het beeld van de typische adviesbureaus doorbreken”, vertelt Dennis Houthoofd, oprichter van horsum. “Dit doen we door nauw met de klant samen te werken en hen een aanpak op maat te bieden. Hierdoor krijgt de klant op het einde van de rit concreet advies, dat direct in actie om te zetten is.”

Roaring twenties 

horsum vierde haar 10-jarig bestaan samen met haar klanten, medewerkers en ex-medewerkers. De Gentse Brouwerij Haeseveld werd het decor voor het verjaardagsfeest – met taart – in thema van de Roaring Twenties. “Het thema is in deze tijdsgeest wel toepasselijk”, zegt Dennis. “Net zoals een eeuw geleden, staat de (bedrijfs)wereld voor een bruisende periode van opportuniteiten en uitdagingen.”

Dennis blikt tevreden terug: “Afgelopen 10 jaar hebben wij onze klanten verder geprofessionaliseerd. Op basis van hun noden en feedback hebben we ons dienstaanbod bijgestuurd en onze manier van werken verder verbeterd. We zijn hen heel dankbaar voor die samenwerking.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.