Nieuws Oost-Vlaanderen Huurland uit Nazareth is Oost-Vlaamse ‘Kmo van het Jaar’

Huurland uit Nazareth is Oost-Vlaamse ‘Kmo van het Jaar’

Huurland uit Nazareth is Oost-Vlaamse ‘Kmo van het Jaar’

LOKEREN, NAZARETH – Unizo Oost-Vlaanderen heeft maandagavond Huurland uit Nazareth uitgeroepen tot ‘Kmo van het Jaar’. De prijsuitreiking vond plaats in The Chocolate Box in het bijzijn van gedeputeerde Leentje Grillaert en eerste minister Alexander De Croo.

Huurland, met aan het roer Pascal en zussen Isabelle en Sofie Ameloot, biedt al sinds 1973 verhuuroplossingen aan wie bouwt of renoveert. Meer dan 30.000 klanten vinden jaarlijks de weg naar hun producten en advies. De andere finalisten in de categorie ‘Kmo van het Jaar’ waren Bosaq uit Deinze en Maisonie uit Oudenaarde.

Unizo kroonde ook PEAK Coaching tot ‘Beloftevolle kmo van het Jaar’. Zaakvoerders Seppe De Baerdemacker en Steven Droogers richten zich op personal training voor bedrijfsleiders. PEAK Coaching haalde het van twee andere finalisten: Just Russel uit Deinze en Davai Dumplings uit Schellebelle.

Huurland dingt nog mee met andere provinciale winnaars naar de titel ‘Kmo van het Jaar’. Die wordt op 6 december bekendgemaakt tijdens het Unizo Topseminar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.