Nieuws Oost-Vlaanderen Jochen Daneels benoemd tot co-CEO van Beddeleem

Jochen Daneels benoemd tot co-CEO van Beddeleem

Jochen Daneels benoemd tot co-CEO van Beddeleem

NAZARETH – Jochen Daneels is vanaf 1 januari 2022 benoemd als co-CEO van Beddeleem, het afwerkingsbouwbedrijf uit Nazareth. Zijn vader Hendrik Daneels is op zijn beurt benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur. Jochen gaat de duobaan vervullen samen met Koen De Block.

Beddeleem (totaalafwerking van kantoren en utiliteitsgebouwen én fabrikant van systeemwanden, plafonds, deuren en meubilair) heeft een nieuwe co-CEO: Jochen Daneels (39), voorheen gedurende 3 jaar commercieel directeur nadat hij 13 jaar als project manager de knepen van het vak leerde kennen. Hij krijgt er nu ook de verantwoordelijkheid voor de projecten en de uitvoering bij.

De nieuwe co-CEO en tevens gedelegeerd bestuurder is een van de zonen van Hendrik Daneels. In maart vorig jaar werd al aangekondigd dat Hendrik (59) op 1 januari 2022 zou aftreden als co-CEO en gedelegeerd bestuurder. Hij werd vervolgens benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur.

Jochen vormt samen met Koen De Block een complementair CEO-duo, net zoals dat het geval was met Koen en Hendrik. Co-CEO Koen De Block (55, en reeds 33 jaar in het bedrijf) blijft zijn functies behouden.

Samen met Frederick De Piere (COO), Patrick Van derBruggen (CFO), Wouter Vermeire (CTO), Steven Van de Mosselaer (Directeur Productie) en Marnix Claeys (HR Director) vormen Koen De Block en Jochen Daneels het 7-koppige directiecomité.

Reageer op dit bericht

Reacties

Johan D. 2022-01-14 09:41:21

proficiat met de doorgroei johan desmet

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.