Nieuws Oost-Vlaanderen Leer alles over digitale marketing met Stefaan Claes op Made in Oost-Vlaanderen live !

Leer alles over digitale marketing met Stefaan Claes op Made in Oost-Vlaanderen live !

Leer alles over digitale marketing met Stefaan Claes op Made in Oost-Vlaanderen live !

Stefaan-Claes_OKOmdat online en offline elkaar versterken, brengen wij navolging van de events die Made In eerder organiseerde in Antwerpen, Limburg en de Kempen, op woensdagnamiddag 28 september voor het eerst ook de  Oost-Vlaamse ondernemerscommunity samen.

Aan dit unieke evenement in de Eskimofabriek in Gent kunnen uiteraard niet alleen Oost-Vlaamse ondernemers, maar ook ondernemers uit andere regio’s deelnemen.  Het belooft een gevarieerd programma te worden.

Kristof De Wulf, CEO van InSites Consulting, zal de spits afbijten met zijn visie op verandering en hoe je als bedrijf nieuwe kansen creëert in deze veranderende wereld.  De jonge onderneemster Julie Vens–De Vos van HOOM design stelt de vraag wat een KMO en een start-up van elkaar kunnen leren en Claire Tillekaerts, gedelegeerd bestuurder van Flanders Investment & Trade zal het hebben over ondernemerskansen in het buitenland.  Na de pauze doet Daan Schalck de strategie uit de doeken waarmee hij als CEO de Gentse Haven competitief houdt.

Stefaan Claes (foto), Digital Marketing Director bij Kinepolis Group, die eerder ervaring opdeed bij McCann-Erickson en als digitaal marketingexeprt van General Motors is eveneens één van de sprekers.Hij zal het hebben over “Communication as a Service”, een concept waarin gestreefd wordt naar dermate veel relevantie en waarde in marketingcommunicatie, dat de ontvanger die communicatie niet meer ziet als advertising, maar als dienstverlening.

“Het is een verhaal over liefde voor klanten”, zegt hij, “omnichannel data driven marketing en doorgedreven marketing automation, maar zonder het menselijke gevoel daarbij te verliezen, integendeel. Het is het verhaal van Kinepolis, maar het is ook relevant voor voor alle industrieën en sectoren. Ik heb het eerder onder meer gepresenteerd bij Vlerick, maar ook in Las Vegas en in Stockholm.”

Kortom, als u in één namiddag niet alleen over digitale marketing, maar ook over verandering, startups en strategie helemaal wil bij zijn én wil netwerken met het kruim van de Oost-Vlaamse ondernemers, dan is Made In Oost-Vlaanderen Live op 28 setember een event dat u absoluut niet mag missen. Inschrijven kunt u via deze link: http://www.madeinlive.be/oostvlaanderen

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.