Nieuws Oost-Vlaanderen Lokale collega’s worden zusterbedrijven

Lokale collega’s worden zusterbedrijven

Lokale collega’s worden zusterbedrijven

SINT-DENIJS-WESTREM/NAZARETH – Lokale spelers ondergaan een symbiose: consultancybedrijven AMNorman uit Sint-Denijs-Westrem en Quality Coaching uit Nazareth bieden klanten in de toekomst gebundelde expertise aan.

AMNorman, een toonaangevende onafhankelijke competentie-, advies- en opleidingspartner in Vlaanderen, en Quality Coaching, sinds 1994 specialist in coaching van bedrijven uit de voedingsindustrie en aanverwante sectoren, bundelen hun krachten. De lokale collega’s worden zusterbedrijven.

Beide bedrijven delen een aantal sterke waarden: kennisoverdracht als key-element van consultancy, sterke vertrouwensband met de klant, integriteit, constante zoektocht naar efficiëntie en meerwaarde voor de klant, maatwerk aanbieden en up-to-date informeren. Door de samenwerking vergroot de specialisatie en expertise van beide bedrijven. Klanten kunnen er nu terecht met alle kwaliteits- en voedselveiligheidsvraagstukken.

 

Lokale verankering met eigen specialiteiten

Het lokale aspect is voor beide bedrijven een stokpaardje. Deze unieke samenwerking verstevigt alleen maar die lokale verankering. We spreken dus van een verbond tussen beide bedrijven, met het doel een groter geheel te vormen dan de som van de delen.

Beide bedrijven zetten in op het ontwikkelen en optimaliseren van kwaliteits- en voedselveiligheidsmanagementsystemen, maar hanteren andere nuances. Quality Coaching is sterk op het vlak van coaching, interne audits, opleiding en re-engineering, terwijl AMNorman uitblinkt in on-site ondersteuning en in insourcing in kwaliteitsmanagement. De rijke ervaring en kennis die Quality Coaching sinds jaar en dag opbouwde, vloeit mooi samen met de gespecialiseerde expertise van AMNorman. Het resultaat van de samenwerking is dus een diepgaande complementaire expertise.

Beide bedrijven blijven in deze samenwerking hun eigenheid behouden, om zo een maximale toegevoegde waarde te bekomen. Klanten mogen zich dus verwachten aan een groter dienstenpakket en nog grondigere kennis van zaken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.