Nieuws Oost-Vlaanderen Ludwig Motors is beste verdeler van BMW-motoren ter wereld

Ludwig Motors is beste verdeler van BMW-motoren ter wereld

Ludwig Motors is beste verdeler van BMW-motoren ter wereld

imagesL67V6OGAEind vorig jaar ging het Münchense hoofdkantoor van BMW Motorrad, de producent van motorfietsen en maxi-scooters  op zoek naar de dealer die wereldwijd het meest performant was in 2015. In de shortlist van de 95 landen waar het motormerk actief is, kwam België met drie finalisten – BM Center uit Oostkamp, Ludwig Motors uit Sint-Niklaas en Peter D’haese uit Sint-Martens-Latem – uit tegen dealers uit Italië, Japan, Rusland en Thailand. Uiteindelijk kwam Ludwig Motors uit Sint-Niklaas als winnaar van de internationale BMW Motorrad ‘Best Performing Dealer in After Sales Award 2015’ uit de bus.

Om kans te maken op de Aftersales Award, moet een BMW Motorrad concessiehouder aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen. Uiteraard werd gekeken naar de groei in omzet van een dealer in functie van zijn grootte, maar ook de mate van klantentevredenheid werd opgevolgd. Op dat onderdeel  scoorden de Belgische finalisten vorig jaar gemiddeld 82%.

Ludwig Motors laat dus meer dan 1.100 andere BMW Motorrad concessiehouders wereldwijd achter zich. Als winnaar van de Aftersales Award 2015 krijgt hij de kans om één week op Thais avontuur te gaan met een BMW R 1200 GS Adventure in het spoor van de International GS Trophy 2016. De Award zal in april overhandigd worden in BMW Welt in München.

Ludwig Dauwers en Erika Pletinckx gaven zes jaar geleden hun respectievelijke jobs als bankier en after sales coördinator op om samen de BMW Motorrad concessie Ludwig Motors op te richten in het Waasland: “Onze klanten appreciëren onze hands-on ondersteuning bij de keuze van materiaal en de opvolging van onderhoud en eventuele schade ten zeerste. Het is dan ook leuk dat onze inspanningen nu tot in München erkend worden. Met de start van het nieuwe motorseizoen voor de deur, is het zeker een aanmoediging om er extra tegenaan te blijven gaan”

“Deze erkenning toont dat onze Belgische klanten in goede handen zijn bij een BMW Motorrad concessiehouder. Daarom onze felicitaties aan het team van Ludwig Motors, maar ook aan de andere finalisten. Het nieuwe motorseizoen kan op 16 maart dan ook niet beter starten dan met dit internationale eerbetoon.” voegt Marc De Groof, Algemeen Directeur BMW Motorrad Belux toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.