Nieuws Oost-Vlaanderen Madam Bakster schrijft boek en wil Antwerpen en Brugge veroveren

Madam Bakster schrijft boek en wil Antwerpen en Brugge veroveren

Madam Bakster schrijft boek en wil Antwerpen en Brugge veroveren

naamloosHet gaat hard voor studente Laura Verhulst en haar onderneming Madam Bakster. In april werd de studente taal- en letterkunde verkozen tot Gentse Student-Ondernemer 2016,  en terwijl ze tot nu toe enkel actief was in en rond de Arteveldestad liggen concrete plannen op tafel om ook de hoofdsteden van West-Vlaanderen en Antwerpen te veroveren. Bovendien tekende ze een contract met uitgeverij Vrijdag, om zoals het tegenwoordig voor iedereen die met koken begaan is, betaamt, een boek uit te brengen. Het verschil met andere culinaire grote namen is dat ze het bovendien zelf zal schrijven. “Als studente taal- en letterkunde lijkt me dat nogal evident”, zegt ze daarover.

Laura Verhulst maakt desserts zonder geraffineerde suikers, dierlijke producten en artificiële smaak- en bewaarmiddelen. Laura wil aantonen dat het mogelijk is om te genieten van eten en tegelijk een gezonde levensstijl na te streven.  Haar  guiltfree bakery ontstond uit een persoonlijk verhaal van gewicht verliezen en toch een gezonde relatie met voeding op te bouwen. dat verhaalde wilde ze delen en zo ontstond haar onderneming, die kennelijk een heel gevoelige snaar raakt en dus een ruim publiek weet te bereiken.

“Ik wil enerzijds anderen inspireren om weer te genieten van desserts en hun sociale functie”, zegt ze nog, “en anderzijds ook de band tussen consumenten en pure, eerlijke en ambachtelijke voeding op mijn manier versterken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.