Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe wind door het Wetterse ondernemerslandschap

Nieuwe wind door het Wetterse ondernemerslandschap

Unizo Wetteren werd symbolisch boven de doopvont gehouden.

Nieuwe wind door het Wetterse ondernemerslandschap

WETTEREN – Op maandag 4 oktober werd het vernieuwde UNIZO Wetteren symbolisch boven de doopvont gehouden. Acht geëngageerde Wetterse ondernemers verenigen zich met als doel de lokale ondernemers dichter bij elkaar te brengen, te versterken en hun belangen te behartigen.

“Tot nu toe stond de lokale werking op een laag pitje in Wetteren. Dat er nu een lokale ondernemersvereniging wordt opgericht, toont aan dat er echt wel nood is aan een werking die alle types van ondernemers met elkaar verbindt”, zegt kersvers voorzitter van UNIZO Wetteren Karel Macharis.

In Oost-Vlaanderen telt UNIZO zo’n 50 lokale afdelingen. Die lokale afdelingen informeren ondernemers, organiseren activiteiten en verbinden de lokale ondernemers met elkaar. Een lokale ondernemersvereniging betekent ook een grote meerwaarde op het vlak van communicatie met het gemeentebestuur. Redenen genoeg voor Karel Macharis, uitbater van Peppers Health Center om, samen met een diverse ploeg van enthousiaste ondernemers zijn schouders te zetten onder een nieuwe UNIZO-afdeling in Wetteren.

Karel Macharis: “We zijn ervan overtuigd dat UNIZO Wetteren van grote betekenis zal zijn voor de ondernemers. Dankzij het vrijwillig engagement van enkele Wetterse ondernemers uit diverse sectoren, kunnen we samen werken aan een mooie toekomst voor het ondernemerschap in Wetteren. We zullen er alles aan doen om de ondernemers goed te informeren en we gaan werken aan een goeie communicatie tussen ondernemers onderling maar ook met het gemeentebestuur, om zo tot mooie initiatieven te komen.”

Jos Vermeiren, directeur UNIZO Oost-Vlaanderen, is opgetogen met de nieuwe ondernemersvereniging in Wetteren: “UNIZO staat zo dicht mogelijk bij de ondernemers. We behartigen de belangen op alle niveau’s, van in de Wetstraat tot in de dorpsstraat. We kijken er dan ook erg naar uit om samen met de ondernemers en het gemeentebestuur te werken aan een ondernemersvriendelijk klimaat in Wetteren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.