Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe zaakvoerders bij Roelandt Interieurbouw

Nieuwe zaakvoerders bij Roelandt Interieurbouw

Nieuwe zaakvoerders bij Roelandt Interieurbouw

ZOTTEGEM – Wim en Paul Roelandt hebben afgelopen week de fakkel doorgegeven als zaakvoerders van Roelandt Interieurbouw. Florian Nachtergaele en Pieter De Sutter zijn klaar om het Zottegemse interieurbedrijf, met projecten in heel Vlaanderen, verder te laten groeien.

Roelandt Interieurbouw is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in hoog kwalitatief maatmeubilair en algemeen schrijnwerk. Het telt 33 medewerkers en is actief op de projectmarkt, commerciële markt, hospitality/horeca en de residentiële markt. Ze realiseren dagelijks prachtige interieurs voor hun klanten waarbij vakmanschap centraal staat. De afgelopen jaren werden heel wat mooie projecten gerealiseerd, waaronder recent o.a. de inrichting van de kantoren van Baker McKenzie in Brussel, showrooms ACG Gent (Volvo / Maserati / Polestar), diverse interieurprojecten binnen het Justus Lipsius gebouw van de Europese Raad en de inrichting van diverse horecazaken en high-end residentiële projecten.

Wim en Paul Roelandt geven hun bedrijf nu door aan Florian Nachtergaele en Pieter De Sutter. Florian behaalde een master industrieel ingenieur – bouwkunde en productontwikkeling en heeft reeds ruime ervaring in de afwerkingssector. Pieter heeft dan weer een master handelswetenschappen op zak en is al enkele jaren actief in het het adviseren en begeleiden van bedrijven op strategisch en financieel-administratief vlak. Ze vormen een complementair team dat samen met de huidige medewerkers de toekomst van Roelandt Interieurbouw verzekert. Wim en Paul Roelandt blijven nog geruime tijd aan boord om een goede overdracht te verzekeren.

“Deze overname brengt voor de medewerkers, klanten en relaties geen merkbare veranderingen met zich mee”, verzekeren nieuwe zaakvoerders Florian en Pieter. “Roelandt Interieurbouw blijft het vertrouwde adres voor hoogkwalitatieve interieurs, maatmeubilair en algemeen schrijnwerk en we garanderen dezelfde service als in het verleden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.