Nieuws Oost-Vlaanderen Ook Oost-Vlaamse start-ups kunnen 1.000 euro winnen voor Master Classes

Ook Oost-Vlaamse start-ups kunnen 1.000 euro winnen voor Master Classes

Ook Oost-Vlaamse start-ups kunnen 1.000 euro winnen voor Master Classes

ams20 start-ups kunnen een voucher van 1.000 euro winnen voor de nieuwe Master Classes Readiness van najaar 2015. Daarmee wordt deelname aan deze Master Classes zo goed als gratis aangezien de andere helft van de 2.000 euro  inschrijvingsgeld terugbetaald wordt via de KMO-portefeuille van Agentschap Ondernemen.

Het volstaat een elementair maar inhoudelijk scherp videofilmpje in te sturen voor 14 augustus middernacht. 10 Antwerpse start-ups in groeifase en 10 niet-Antwerpse zullen door een neutrale en deskundige jury geselecteerd worden om zich gratis bij te scholen in één van drie Master Classes (MC) Readiness.

Deze 3 programma’s zijn de nieuwste opleidingen die Antwerp Management School voor startende ondernemers heeft uitgewerkt: MC Investor Readiness voor wie op zoek is naar groeikapitaal, de MC Organization Readiness  voor wie kampt met groeipijn en de MC Personal Readiness voor wie haar/zijn persoonlijke groei en ontwikkeling als ondernemer wil stimuleren.

De vouchers moeten ervoor zorgen dat de opleidingen een vliegende start kennen. Frank Maene die in ons land incontournable is in investeringen met seed money en groeikapitaal noemt de programma’s een ‘no brainer’. Daarnaast zijn ook Jurgen Ingels, Brendon Grunewald, Omar Mohout, Koen Marichal en vele andere ervaringsdeskundigen in de programma’s aan de slag als faculty of guest lecturer. Als kers op de taart zal UCLA professor Jeff Scheinrock (uit Los Angeles) de Master Class Investor Readiness openen. Jeff is serial entrepreneur, serial investor en meester-entertainer en –didacticus op vlak van investeringsstrategie in de praktijk.

Daarmee en met het internationale deelnemersveld waarop de businessschool mikt, krijgt Vlaanderen een start-up opleiding van allure. De voucher actie is mogelijk dank zij de steun van diverse privé partners : Stad Antwerpen, BDO, Cresco, BNP Paribas Fortis en startups.be. Voor meer info over de Master Classes kunnen geïnteresseerde starters terecht bij Yonca Braeckman van startups.be of Eric Kenis, die in opdracht van Antwerp Management School het project ontwikkelt. yonca.braeckman@startups.be eric.kenis@antwerpmanagementschool.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.