Nieuws Oost-Vlaanderen Ook voor uw bedrijf exportkansen in Brazilië?

Ook voor uw bedrijf exportkansen in Brazilië?

Ook voor uw bedrijf exportkansen in Brazilië?

Flag_of_Brazil_svgNu de koers van de euro bijzonder laag is, kunnen ook kleinere bedrijven garen spinnen bij internationalisering. Het is daarbij wel van belang goede markten te dtecteren. Volgens Belofloripa, een advieskantoor uit Brugge dat organisaties bijstaat bij hun internationalisering, kan Brazilië  een uitstekende afzetmarkt zijn.

Op 22 april organiseren Belofloripa en Cobofisk, een fiscaal advieskantoor uit Aalter, in samenwerking met Voka West-Vlaanderen en Voka Oost-Vlaanderen in het Aalters bedrijvencentrum van 17 tot 21 uur  een seminarie rond mogelijke zakelijke opportuniteiten in Brazilië.

Pieter de Crem, Staatssecretaris van Buitenlandse Handel, zal in zijn thuishaven ook tekst en uitleg verschaffen.

 Brazilië is een gedroomde afzetmarkt voor veel Belgische bedrijven, maar het is niet altijd even gemakkelijk om er van start te gaan. Om Vlaamse ondernemers meer informatie te bezorgen omtrent de hedendaagse opportuniteiten die er zijn in de Braziliaanse markt, heeft Belofloripa heeft de handen in elkaar geslagen met Voka West-Vlaanderen, Voka Oost-Vlaanderen en Cobofisk.

Tijdens de infosessie op 22 april krijgen belangstellenden niet alleen uitleg van Pieter De Crem, maar ook van Grace Keli de Aguilar Gomes, managing director van Belofloripa,  Vincent Bayart, managing director van Fomeco, een bedrijf uit Zwevegem dat zich profilieert als industriële specialist in plaat- en buisbewerking en Marc Vercammen, general manager van Desso Sports Systems, het bedrijf uit Dendermonde dat een wereldwijde reputatie heeft uitgebouwd met de levering van grasmatten voor sportvelden.

Meer informatie op www.aalte’rsbedrijvencentrum.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.