Nieuws Oost-Vlaanderen Panorama stelt 15 nagelnieuwe KMO-units te huur vlakbij E40

Panorama stelt 15 nagelnieuwe KMO-units te huur vlakbij E40

Panorama stelt 15 nagelnieuwe KMO-units te huur vlakbij E40

ERPE-MERE – Een nagelnieuw KMO-project op slechts 650m van de E40 stelt maar liefst 15 nieuwbouw KMO-units te huur. De opslagruimtes bevinden zich vlakij de op- en afrit 18 Erpe-Mere. De oplevering is gefaseerd voorzien startende vanaf september 2021.

De nagelnieuwe ontwikkeling biedt ruimte aan 15 loodsen met oppervlaktes van 367 m² tot 716 m², eventueel samenvoegbaar tot +/- 2.000 m². Elk magazijn (brandklasse C) is voorzien van één of meerdere sectionale poorten, een lichtstraat en een polybetonvloer. Tevens wordt elke unit voorzien van privatieve parkeerplaatsen. Het verharde buitenterrein zal voldoende plaats bieden om te manoeuvreren.

Ondernemen nabij de E40

De locatie is één van de grote troeven aangezien het project zich situeert op slechts 650 m van de E40 op- en afrit 18 Erpe-Mere. Hierdoor zijn zowel Gent als Brussel uiterst vlot bereikbaar. De Gentsebaan (N9) bereikt men na +/- 2 km.

Panorama Bedrijfsvastgoed Gent

Team B2B Gent staat in voor de verhuur van de kwalitatieve KMO-units. Interesse om te ondernemen in een kwalitatieve loods op deze fantastische locatie? Neem dan contact op met PANORAMA voor bijkomende (technische) inlichtingen, plannen of een vrijblijvend coronaproof plaatsbezoek: 09 225 09 09 of arnout@panorama.immo

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.