Nieuws Oost-Vlaanderen The Fashion Store opent nieuwe winkel in Eeklo

The Fashion Store opent nieuwe winkel in Eeklo

The Fashion Store opent nieuwe winkel in Eeklo

EEKLO – Op vrijdag 25 maart opent kledingketen The Fashion Store de deuren van hun gloednieuwe winkel in Eeklo in de Stationsstraat 82F. Met een ruim aanbod van 70 verschillende merken voor zowel mannen als vrouwen biedt The Fashion Store voor ieder wat wils. Tijdens het openingsweekend heet styliste Ilse Adams en het team de klanten hartelijk welkom en wordt iedereen getrakteerd op een smaakvolle restyling.

“Op vrijdag 25 maart opent onze nieuwe The Fashion Store in Eeklo en daar kunnen we alleen maar om juichen. Het is al onze 16 de winkel en de allereerste in het Meetjesland. We kijken ernaar uit om ook hier onze klanten te helpen in hun zoektocht naar een outfit die bij hen past, ongeacht leeftijd of silhouet”, zegt Erika Mees, marketing manager bij The Fashion Store.

The Fashion Store is een multibrand fashionconcept met meer dan 70 klassevolle en elegante topmerken zoals Atmos, Terre Bleue, Mango, PME, Tommy Hilfiger, Only en Selected. In de winkel van maar liefst 700 m² kunnen mannen én vrouwen hun gading vinden.

Openingsweekend

Tijdens het openingsweekend van 25 tot 27 maart is het al meteen dé kans voor de klanten om hun kleerkast uit te breiden: iedereen geniet dat weekend van 10% korting op de volledige collectie. Styliste Ilse Adams staat bovendien het hele weekend paraat om samen op zoek te gaan naar klassevolle outfits.

Sta je te popelen om de shop te ontdekken? Dan is er de mogelijkheid om op vrijdag 25 maart tijdens de nocturne tot 20 uur langs te komen. En ook op zondag én feestdagen blijven de deuren geopend.

Personal shopper en styling

De 5 medewerkers van The Fashion Store in Eeklo staan garant voor een warm onthaal en uitstekende service. Wie niet kan kiezen tussen de 70 verschillende merken, kan zich in de winkel binnenkort ook laten begeleiden door een personal shopper tijdens een gratis private shopping of personal styling. Bij dat laatste geeft een personal styling coach gedurende 1,5 uur persoonlijk fashionadvies op maat en dat helemaal gratis.

Bij private shopping heb je de winkel voor jou alleen en dit voor of na de openingsuren. Geniet met vrienden, familie of kennissen van een unieke shopervaring. Wie zo’n modieus fashionmoment wil boeken, kan terecht op thefashionstore.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.