Nieuws Oost-Vlaanderen Unieke collab tussen twee kleurrijke Oost-Vlaamse designers

Unieke collab tussen twee kleurrijke Oost-Vlaamse designers

Unieke collab tussen twee kleurrijke Oost-Vlaamse designers

GENT – Beide zijn ze van Oost-Vlaanderen, beide fan van kleur & beide Belgische designers. Dat juwelenontwerpster Celine Roelens en illustratice Klaartje Busselot op elkaars pad zouden komen, stond in de sterren geschreven. Voor Celine’s eerste internationale collectie: The Goldbeetle, ontwierp Klaartje 3 prachtige illustraties.

“Kunst ligt me na aan het hart en is een grote inspiratiebron voor mijn creaties. Toen ik Klaartje haar illustraties tegenkwam in één van mijn favoriete magazines wist ik dat ik haar moest contacteren. Wie kan mijn kleurrijke juwelen beter op papier zetten dan de meest kleurrijke illustratrice van het land?!”, zegt Celine Roelens.

“Ik weet dat Celine zich laat inspireren door het beeld van een sterke vrouw en dat is exact wat ik naar voren wil schuiven met deze illustraties”, aldus Klaartje Busselot, designer & illustratice. “Alsook wou ik er de speelsheid (en het uitdagende kantje) in verwerken dat de collectie uitstraalt. Ik ben heel trots op het resultaat en hoop zo wat fierceness te kunnen doorgeven.”

Een uniek kerstcadeau

In de maand december krijg je bij een aankoop van een Celine Roelens juweel uit The Goldbeetle-collectie in haar designstudio te Gent een exclusieve Celine Roelens x Klaartje Busselot illustratie* cadeau. Zo brengen ze samen heel wat kleur in Belgische interieurs!

*zolang de voorraad strekt.

Een greep uit The Goldbeetle collectie:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.