Nieuws Oost-Vlaanderen Upgrade Estate gaat voor wereldrecordpoging Italian Kiss: “Onze focus is mensen verbinden”

Upgrade Estate gaat voor wereldrecordpoging Italian Kiss: “Onze focus is mensen verbinden”

Foto Guinness World Records

Upgrade Estate gaat voor wereldrecordpoging Italian Kiss: “Onze focus is mensen verbinden”

GENT – Op vrijdagavond gaat vastgoedbedrijf Upgrade Estate voor een recordpoging. Maar liefst 1.800 deelnemers proberen samen het officiële wereldrecord ‘Italian Kiss’ te verbreken. De befaamde kus is beter bekend van de Disneyfilm Lady en de Vagebond. Je weet wel, die iconisch scene waarbij je als duo een sliert spaghetti naar binnen knabbelt en kust op het einde. “De ultieme verbinding”, zo klinkt het.

Upgrade Estate bouwt studentenhuisvestingen en verhuurt bijna 3.000 studentenkamers onder de naam Upkot. “Het bedrijf legt de focus op het verbinden van mensen”, zegt persverantwoordelijke Stefanie Noens. “Dat willen we nu ook letterlijk doen, na een lange periode waarin mensen elkaar hebben gemist. En dus komt er een officiële wereldrecordpoging Italian Kiss.”

125 spaghettislierten

Het huidige wereldrecord werd gevestigd twee jaar geleden in Frankrijk: 125 duo’s, 125 spaghettislierten, 30 seconden lang. “En dus dachten we: dat kunnen wij ook”, gaat Noens verder. “Meer nog, dat record willen we verbreken. Er zal dus ook een officiële judge van Guinness World Records zijn om onze recordpoging te registeren.” Ook Vlaamse komiek Jens Dendoncker is van de partij. Hij zal de gasten gidsen bij de recordpoging.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

33 ondernemingen failliet

GENT – De afgelopen week heeft de ondernemingsrechtbank van Gent het faillissement van 33 ondernemingen uit de regio afgehandeld. De… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.