Nieuws Oost-Vlaanderen Vizit heeft bij Gentse stadswandelingen oog voor ondernemers

Vizit heeft bij Gentse stadswandelingen oog voor ondernemers

Vizit heeft bij Gentse stadswandelingen oog voor ondernemers

001evelynVizit begon ooit in Gent met het originasieren van originele stadswandelingen – onder andere de culinaire tocht met in vier verschillende restaurants telkens een deel van het menu is nog altijd een topper – , maar inmiddels is het Gentse bedrijf onder de bezielende leiding van Evelyn Cruyt uitgegroieid tot een heuse kmo die in diverse steden Vlaanderen en Wallonië  boeiende wandelingen, fietstochten en daguitstappen organiseert.

“We blijven constant op zoek gaan naar nieuwe dingen”, zegt Evelyn Cruyt.  “Want een stad leeft en elk nieuw initiatief  met het verhaal erachter kan een bijzonder boeiende ervaring zijn voor de deelnemers. Geen buurt of thema blijft onbesproken, geen specialiteit ongeproefd, geen verhaal onverteld. We besteden ook aandacht aan bedrijven en hun leiders die een boeiend verhaal te vertellen hebben, want dat is voor de deelnemers altijd interessant.”

Recente bedrijfsinitiatieven in Gent die ook door Vizit in de kijker worden gezet zijn het gehaktballenrestaurant  Balls & Glory van televisiekok Wim Ballieu en  Consouling Store, de zaak van Mike Keirsbilck die dit jaar door Unizo werd uitgeroepen tot starter van het jaar, en die een mix is tussen een platenlabel, shop, koffiebar en agentschap voor experimentele muziek.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.