Nieuws Vlaams Brabant Céline Vroman grijpt naast award voor beloftevolle onderneemster

Céline Vroman grijpt naast award voor beloftevolle onderneemster

Céline Vroman grijpt naast award voor beloftevolle onderneemster

Adinda De Raedt en Froya Deryckere van Froy & Dind zijn de onderneemsters van het jaar. De groot- en kleinhandel in ecologische baby-, kinder- en vrouwenkleding uit Antwerpen won woensdagavond de jaarlijkse wedstrijd Womed award (women in enterprise and development) van Unizo en Markant vzw, met de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (Vlaio).

De Raedt en Deryckere haalden het in de finale van twee andere genomineerden voor de titel: Elisabeth Lemmens van Kayak Maritime Services uit Antwerpen en Fabienne Verbeek van GNA uit Herentals.

De prijs van beloftevolle jonge onderneemsters ging naar Eef Coolen van het duurzame groenbedrijf Bolster uit Hasselt. Zij liet de andere provinciale genomineerden achter zich. Bij hen Céline Vroman van Yelski in Leuven. “Freelance believer en aanbieder van freelance oplossingen voor uw officemanagement.” Zo prijst ze zichzelf aan.

Yelski is een team freelance office professionals. “Wendbaar zijn, dat is waar ondernemers vandaag het verschil mee kunnen maken”, zegt Vroman. “Klassieke tewerkstelling is duur, onzeker en speelt niet in op bedrijfsnoden. Wij bieden flexibel inzetbare medewerkers om de wendbaarheid te vergroten en een team aan te vullen met ontbrekend talent.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Diest
Diest

Ondernemers bundelen krachten

DIEST/PELT - Mia Haesevoets, zaakvoerster van het Diestse Aimbizz, gaat haar kennis en ervaring koppelen aan Q-Academy, onderdeel van de… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.